PRISER

KORREKTURLÆSNING

Stave- og slåfejl, ordstilling og kommafejl rettes, og der indsættes kommentarbokse, hvis noget er uklart. Jeg sætter traditionelt (grammatisk) komma, hvis ikke andet er aftalt.

Prisen for korrekturlæsning er  0,20 kr. per ord i Word-filer eller andre filformater, der kan åbnes i Word. Rettelserne registreres ved hjælp af korrekturfunktionen, og du kan efterfølgende gennemgå rettelserne. Du kan godkende eller afvise dem enkeltvis eller alle på en gang. Den korrekturlæste tekst er hurtigt klar til brug.

Der kan gives specialtilbud på bogmanuskripter.

SPROGOPTIMERING

Ud over korrekturlæsning som beskrevet ovenfor, kommer jeg med forslag til bedre formuleringer og opsætning, fjerner gentagelser og forsøger i det hele taget at gøre teksten så skarp, naturlig og læsevenlig som muligt.

Sprogoptimering (inkl. korrekturlæsning) koster 245 kr. per påbegyndt time.

FILFORMATER

Jeg arbejder primært med korrekturlæsning og sprogoptimering i Word, men kontakt mig, hvis du har et andet filformat, eller hvis du ønsker korrekturlæsning af et ikkeelektronisk materiale, så finder vi en løsning.

LEVERING

Leveringstidspunktet aftaler vi i fællesskab. Mindre tekster kan som oftest leveres hurtigt (inden for 24 timer i hverdagene).

Sammen med leveringen får du en faktura. Betalingsbetingelser: 10 dage netto kontant.

Alle priser er eksklusive moms.

Få et professionelt korrekturtjek til en fornuftig pris